Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ατλέτικο – Περικοπές και αναστολή συμβάσεων εργασίας

18:02 27/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να… επιζήσουν, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ατλέτικο Μαδρίτης  πήρε κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις.

Για λόγους… βιωσιμότητας! Στο μέτρο της αναστολής όλων των συμβάσεων εργασίας που ισχύουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλλήλους, αλλά και στην περικοπή μισθών προχωρά η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Ο ισπανικός σύλλογος αξιοποιεί τη δυνατότητα που του δίνει ο νόμος

σε περίπτωση ανωτέρας βίας και αναστέλλει την ισχύ όλων των συμβάσεων εργασίας, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει τεθεί η Ισπανία, που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού.

Να αναφέρουμε ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, το τεχνικό του επιτελείο και οι παίκτες του αποδέχτηκαν το… ψαλίδι στους μισθούς τους μέχρι να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, δείχνοντας κατανόηση σε μια δύσκολη στιγμή λόγω των όσων συμβαίνουν παγκοσμίως.

Στην Ισπανία ο αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών αυξάνεται δραματικά μέρα με τη μέρα. Η χώρα της Ιβηρικής μετρά 5.000 νεκρούς, από τους οποίους 769 μόνο σήμερα!

To άρθρο Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ατλέτικο – Περικοπές και αναστολή συμβάσεων εργασίας δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατλέτικο – Περικοπές,atletiko – perikopes