Καθησυχαστικός ο Σακίλ Ο' Νιλ από το κρεβάτι του νοσοκομείου: «Απλώς ένα χειρουργείο»

10:15 21/3/2023 - Πηγή: NewsIt

«Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Ο παλαίμαχος “αστέρας” του ΝΒΑ αναρρώνει από το χειρουργείο που υποβλήθηκε και σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στο πάνελ του TNT.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εισήχθη στο νοσοκομείο, για μια προγραμματισμένη επέμβαση. Ο παλαίμαχος σέντερ υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική στο ισχίο του και πλέον αναρρώνει.

Με μήνυμά του στα social media,

ο Σακίλ Ο’ Νιλ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός προς τους θαυμαστές του. «Σε όσους ανησύχησαν, σας ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλώς έπρεπε να κάνω μια επέμβαση στο ισχίο για έναν τραυματισμό. Είμαι καλά και σας αγαπώ όλους», ανέφερε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εκτιμάται πως θα είναι και πάλι στο πάνελ του ΤΝΤ στις 16 Απριλίου, για την έναρξη των play offs του ΝΒΑ.

to all the people who are worried and concerned. first off , let me say thank you. And lastly no need to worry, just had to get some BBL WORK AKA #hipreplacement. Thanks and love you all. but no need to worry and yes i’m fine. pic.twitter.com/cnmLn58YDy

— SHAQ (@SHAQ) March 21, 2023

To άρθρο Καθησυχαστικός ο Σακίλ Ο' Νιλ από το κρεβάτι του νοσοκομείου: «Απλώς ένα χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίλ Ο’ Νιλ, Απλώς,sakil o’ nil, aplos