Ρίκα Διαλυνά: Ο Μάρλον Μπράντο μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ αρνήθηκα

14:23 2/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την μοναδική Ρίκα Διαλυνά, και έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και σε άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική της πορεία.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της. Αποκάλυψε πώς γνώρισε τον πρώτο της άντρα, αλλά και τι έγινε όταν συνάντησε τον Μάρλον Μπράντο.

«Είχα μία αδελφή η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και εγώ ήμουν το ασχημόπαπο. Μικρή είπα στη μαμά μου ότι ακούω αυτά που λένε για έμενα και της είπα, ‘εγώ θα γίνω όμορφη

μέσα μου’.

Από μικρό παιδάκι αγαπούσα το θέατρο. Έκανα αυτοσχέδιο θέατρο σε ένα περιβόλι και έβαζα για εισιτήριο να μου καθαρίζουν καρύδια. Στην σχολή κάλων τεχνών μιλούσα συνεχεία για τον Μενέλαο Λουντέμη.

Πήγα να τον γνωρίσω και μου ζήτησε να φιλοτεχνήσω το εξώφυλλο του βιβλίο του. Ο Μενέλαος Λουντέμης μου έδωσε ένα 500ρι για το εξώφυλλο, εγώ του είπα πως η τέχνη δεν πληρώνεται, ζήτησα μόνο να βάλει το όνομά μου», αναφέρει η Ρίκα Διαλυνά.

Για την πορεία της και την καριέρα στην Αμερική, η Ρίκα Διαλυνά λέει: «Όλοι οι δημοσιογράφοι μίλαγαν για το κορίτσι από την Ελλάδα που φοβόντουσαν στην Αμερική πως θα τους αναστατώσει. Είδα όνειρο πως με βοηθάει κάποιος Αναστασιάδης, όταν πήρα το διαβατήριό μου, υπογραφή για να φύγω είχε βάλει ένας Αναστασιάδης.

Ο Τζιμ Λόντος που έδινε 3.οοο δολάρια για να παρουσιάσω μία εκδήλωση, αρνήθηκα και με κυνηγούσαν 3 δικοί του άνθρωποι. Για να σωθώ, έπιασα το χέρι ενός περαστικού για να ζητήσω να γίνει κηδεμόνας μου και έτσι γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο».

Για τον γάμο της και τον πρώτο της σύζυγο λέει: «Ο πρώτος μου σύζυγος, μου ζήτησε να παντρευτούμε την πρώτη φορά που βγήκαμε. Το γλέντι στον πρώτο μου γάμο κράτησε 3 μέρες».

Όσο για άλλες αισθηματικές κατακτήσεις; «Μας είχαν πάει στο στούντιο και ήταν εκεί ο Μάρλον Μπράντο. Έτρεξαν όλες έκτος από έμενα και εκείνος με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα αυτόγραφο. Μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ αρνήθηκα», λέει η Ρίκα Διαλυνά.

Η γνωστή ηθοποιός είχε πρόταση για δουλειά από τον σπουδαίο Φεντερίκο Φελίνι. «Μου είχε στείλει επιστολή ο Φελίνι για να μου προτείνει πρωταγωνιστικό ρολό και η συγκάτοικός μου την πέταξε στα σκουπίδια.

Βρήκα την επιστολή στα σκουπίδια, πήγα να τον βρω και μου είπε ‘τι θα γίνει με σένα θα σε κυνηγάω;’. Σε μία εκδήλωση ξαφνικά ο Γουόρεν Μπίτι με άρπαξε και ξεκίνησε να με κυνηγάει. Του πετούσα ό,τι έβρισκα, ήταν εφιαλτικό.

Τον συνάντησα 2 χρόνια μετά το περιστατικό, ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη και του είπα πως είναι αργά», είπε στη συνέχεια η Ρίκα Διαλυνά.

To άρθρο Ρίκα Διαλυνά: Ο Μάρλον Μπράντο μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ αρνήθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα