Πρώτο γκολ από Ντεπάι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και δύσκολο πέρασμα από το Βίγκο

19:34 12/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εκτός έδρας της Θέλτα με 1-0. Από το 70′ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατ’άφερε να κρατηθεί… όρθια μετά την αποβολή του Σάβιτς (70΄) και τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της Θέλτα και -με το παρθενικό γκολ του Μέμφις Ντεπάι- πήρε πολύτιμη νίκη στην έδρα της Θέλτα (1-0), σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Ο

Ιάγκο Ασπας είδε τον Ομπλακ να σώζει πάνω στη γραμμή με διπλή προσπάθεια το πλασέ του στο 57΄, το απευθείας φάουλ του ίδιου παίκτη στο 71΄ (στη φάση της αποβολής του Σάβιτς, που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Σεφέροβιτς) «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 85΄ ο Ομπλακ έσωσε «ως δια μαγείας» το αυτογκόλ του Ρεϊνίλντο.

Αφού γλίτωσε από όλα αυτά, η Ατλέτικο βρήκε από το… πουθενά το γκολ στο 88΄, όταν μετά από κόντρα σε σουτ του Καράσκο, ο Ντεπάι επωφελήθηκε και από κοντά χάρισε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος», που εδραιώνονται στην προνομιούχο τέταρτη θέση.

To άρθρο Πρώτο γκολ από Ντεπάι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και δύσκολο πέρασμα από το Βίγκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα