Προς «Ντραγκάο» οδεύει ο τελικός του Champions League

12:27 12/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί το «Γουέμπλεϊ» να θεωρήθηκε το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες στέλνουν το «μεγάλο» αγώνα στην Πορτογαλία.

Οριστική φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η απόφαση της UEFA, να πάρει τον τελικό του Champions League

από την Κωνσταντινούπολη (29 Μαϊου) και να τον μεταφέρει σε άλλο μέρος.

Μετά τον τουρκικό Τύπο, ήταν η σειρά του «Associated Press» να υποστηρίξει ότι ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενηθεί επί πορτογαλικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα, στο Οπόρτο.

Το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο εκτιμά πως ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνει στο «Ντραγκάο», δεδομένου ότι η Τουρκία έχει ενταχθεί στον «κόκκινο κατάλογο» με τις χώρες που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Το «Γουέμπλεϊ»… έπεσε στο τραπέζι για έδρα του αγγλικού «εμφυλίου», ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φαίνεται πως δεν συμφώνησαν στο ραντεβού της Δευτέρας (10/05).

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως προκρίνεται η επιλογή της Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά και το «Estadio do Dragao» της Πόρτο!

Η Πορτογαλία ανήκει στον «πράσινο κατάλογο» των χωρών με χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης από τον κορονοϊό. Θυμίζουμε ότι και την περασμένη σεζόν έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και κατέληξε στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα

To άρθρο Προς «Ντραγκάο» οδεύει ο τελικός του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα