Στις 102… «κάηκε»: Τον έπιασαν πολίτες στη Γλυφάδα

12:05 12/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Αν κι είχε συλληφθεί 102 φόρες στο παρελθόν κυκλοφορούσε ελεύθερος. Έτσι την περασμένη Δευτέρα (10.05.2021) ο 42χρονος διαρρήκτης στην προσπάθεια του να διαφύγει μαζί με τους συνεργούς του, ύστερα από εισβολή σε διαμέρισμα στη Γλυφάδας, έγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον καταδίωξαν κι αφού τον ακινητοποίησαν στη συνέχεια τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ.

Ο 42χρονος κακοποιός που πιάστηκε στα… πράσα στη Γλυφάδα, είναι γνώριμος των αρχών εδώ και πολλά χρόνια. Το όνομα του έχει εμπλακεί ακόμα και σε μεγάλες υποθέσεις, όπως σε αυτή με τις

κλοπές των χρυσών ρολογιών από τη σπείρα ρόμα πριν λίγα χρόνια, ενώ έχει εκτίσει ποινή και για σύσταση συμμορίας. Ωστόσο οι περισσότερες εξ αυτών ήταν μικρού χρονικού διαστήματος ή είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς ήταν πλημμελήματα.

Παρότι είχε μπει αρκετές φορές στη φυλακή, φαίνεται να παρέμεινε απτόητος και να συνέχισε την παράνομη επαγγελματική του δραστηριότητα. Έτσι την περασμένη Δευτέρα μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα και μάλιστα μεσημεριανές ώρες στην οδό Τεμπών στην Άνω Γλυφάδα.

Έφτασαν με το αυτοκίνητό τους έξω από το πολυκατοικία που βρίσκονταν το διαμέρισμα που είχαν στοχοποιήσει. Δύο από αυτούς, μεταξύ των οποίων και ο 42χρονος ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο. Οι άλλοι δύο εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρων. Αφού εισέβαλαν στο διαμέρισμα και πήραν αυτά που ήθελαν, στη συνέχεια το δίδυμο των διαρρηκτών προσπάθησε να αποχωρήσει από αυτό. Βγαίνοντας από το διαμέρισμα το δίδυμο των δραστών έγινε αντιληπτό από έναν ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος άρχισε να φωνάζει. Άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας και κάτοικοι της γειτονιάς άρχισαν να τος κυνηγούν και τελικά κατάφεραν να πιάσουν τον 42χρονο.

Οι πολίτες παρέδωσαν τον κακοποιό στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Λίγη ώρα μετά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι αποτελούσε έναν από τους πιο συχνούς… πελάτες τους, καθώς όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είχε συλληφθεί 102 φορές. Η τελευταία φορά ήταν πριν από δύο χρόνια, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε καταδίκη έξι ετών για κλοπές και σύσταση συμμορίας.

Πλέον εξετάζεται εάν ο 42χρονος εκτός από την επιδρομή στο διαμέρισμα της Γλυφάδας την περασμένη Δευτέρα συμμετείχε μαζί με τους συνεργάτες ή μόνος του και σε άλλες διαρρήξεις σε περιοχές των νοτίων προαστίων.

To άρθρο Στις 102… «κάηκε»: Τον έπιασαν πολίτες στη Γλυφάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα