Προλάβετε: H Σμαράγδα Καρύδη μοιράζει «Ένα Εκατομμύριο Υen»

12:35 12/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Έλα… έλα… μοιράζει! Το… αφεντικό Σμαράγδα Καρύδη τρελάθηκε και τα δίνει όλα: ένα εκατομμύριο yen… και πολύ… πολύ κέφι και χαρά…!

Ενώ λοιπόν τα… ευρώπουλα πέφτουν βροχή στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τα τηλεπαιχνίδια η Σμαράγδα Καρύδη κάνει… Mega‑λη ανατροπή και δίνει yen, που άλλωστε μαζί με το δολάριο και το ευρώ είναι τα αποθεματικά νομίσματα παγκοσμίως, οπότε να είστε σίγουροι πως θα… πιάσουν τόπο.

Από σήμερα λοιπόν, στις 18:40, η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στο MEGA

για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ένα Εκατομμύριο Yen» στο οποίο συμμετέχουν 10 παίκτες, αλλά και οι τηλεθεατές, αφού όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού

“όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play.  Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

Πρεμιέρα λοιπόν για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι με τη Σμαράγδα Καρύδη καθημερινά, στις 18:40, στο MEGA να μοιράζει «Ένα Εκατομμύριο Yen» και τους τηλεθεατές να περνούν καλά… αλλά και να παίζουν διεκδικώντας πλούσια δώρα…!

To άρθρο Προλάβετε: H Σμαράγδα Καρύδη μοιράζει «Ένα Εκατομμύριο Υen» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα