Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

19:51 2/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίσθηκε πως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος και γραμματέας ο Διονύσης Καλαματιανός.

Παράλληλα κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππας, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη. Αντιπρόεδρος της Βουλής θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, φέρεται να εισηγήθηκε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου, διαρκές συνέδριο στο τέλος Αυγούστου και εκλογή προέδρου από τη βάση στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

To άρθρο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόεδρος, Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος – Ολοκληρώθηκε, Πολιτικής Γραμματείας,proedros, koinovouleftikis omadas, syriza, sokratis famellos – oloklirothike, politikis grammateias