Προανακριτική: Για παραδικαστικό πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η ΝΔ

18:51 23/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Άλλο ένα κεφάλαιο γράφτηκε σήμερα στην Προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ένα 24ωρο μετά τις αποκαλύψεις – φωτιά με τους διαλόγους Παππά – Μιωνή τους οποίους απέστειλε ο τελευταίος με υπόμνημα στην Βουλή.

Κύκλοι ΝΔ: «Σε παραδικαστικό πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ»

Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζουν για τα όσα είπε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις με τους διαλόγους όπου ο κ. Παππάς περιγράφει το παραδικαστικό μαγαζί που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ,

με αγωνία ο κ. Παπαγγελόπουλος φώναξε στην επιτροπή “γιατί μόνο εμένα”. Επίσης πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της δήθεν μίζας των 2,6 εκατομμυρίων, λέγοντας επί λέξει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του κ. Σαμαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στον παραδικαστικό πανικό του, αντί να λασπολογεί και να αναρωτιέται για τις στοχευμένες ερωτήσεις του εισηγητή μας, να προβληματιστεί για τις ψευδείς απαντήσεις του κ. Παππά».

Click4More Παπαγγελόπουλος: Η δεύτερη κασέτα, τα «έξοδα» και «εγώ δεν είπα τίποτα για την Μαρέβα»

Δ.Τσοβόλας: «Το παιχνίδι της ΝΔ είναι στημένο»

Η χθεσινή παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή, προεξόφλησε Ειδικό Δικαστήριο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

«Το παιχνίδι της ΝΔ είναι στημένο. Χθες, από το βήμα της Βουλής, ο ίδιος ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η υπόθεση θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο. Δηλαδή, προεξόφλησε ότι θα περάσει από το δικαστικό συμβούλιο, υποθέτω εννοεί με παρεμβάσεις», ανέφερε, σύμφωνα με πηγή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

To άρθρο Προανακριτική: Για παραδικαστικό πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η ΝΔ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα