Που ήταν ο Λάρι ο γάτος την ώρα του διαγγέλματος Σούνακ για εκλογές στη Βρετανία - «Μόνο ένας ηλίθιος..»

09:33 23/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ήταν χθες (22/05/2024) που ανακοινώθηκαν οι εκλογές στη Βρετανία, ο Λάρι ο γάτος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια (13 τον αριθμό) μένει στη Downing Street στον αριθμό 10 και έχει υποδεχθεί και αποχαιρετήσει πολλούς πρωθυπουργούς. 

Λίγο πριν ανακοινώσει εκλογές στις 4 Ιουλίου στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ

ο Λάρι τουίταρε δίνοντας τον τόνο. Όμως ένα tweet λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση έδειξε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Λάρι δεν χάνει το χιούμορ του. 

«Πολλοί με ρωτούσαν που βρισκόμουν όταν ο Σούνακ ανακοίνωνε τις εκλογές. Ήμουν μέσα γιατί έβρεχε. Μόνο ένας ηλίθιος θα έβγαινε έξω με αυτή την κατάσταση», έγραψε. 

Lots of people asking me where I was when Sunak announced the election. I was inside, because it was raining. Only an idiot would have gone out in that… #GeneralElection pic.twitter.com/feRD2YYvvU

— Larry the Cat (@Number10cat) May 22, 2024

Νωρίτερα έγραφε:

“I’ve told the Prime Minister that if he doesn’t call an election today then I will.” pic.twitter.com/0kzlwvMhOX

— Larry the Cat (@Number10cat) May 22, 2024

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι αν δεν προκηρύξει εκλογές εκείνος, θα το κάνω εγώ».

Ο Λάρι επανήλθε και σήμερα (23/05/2024) πρωί πρωί για να καταγράψει «κέρδη» για τον Ρίσι Σούνακ ο οποίος έγινε μούσκεμα λόγω της βροχής την ώρα του διαγγέλματος. Όπως τουίταρε ο γατούλης, «κέρδος έκπληξη από την χθεσινή ανακοίνωση στην Downing Street η οποία θα κλείσει τα στόματα στους θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ελέγχει τον καιρό…»

Surprise benefit of yesterday’s Drowning Street announcement – it should shut up the conspiracy theorists who think the government control the weather… pic.twitter.com/SqIYIsRFAV

— Larry the Cat (@Number10cat) May 23, 2024

To άρθρο Που ήταν ο Λάρι ο γάτος την ώρα του διαγγέλματος Σούνακ για εκλογές στη Βρετανία - «Μόνο ένας ηλίθιος..» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάρι, Σούνακ, Βρετανία - Μόνο,lari, sounak, vretania - mono