«Ποντικοί» σε εκκλησία της Φθιώτιδας - Βούτηξαν laptop που υπήρχε στο γραφείο του ιερέα

23:19 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το πρωί ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Γλύφας στη Φθιώτιδα, π. Βασίλειος. Η πόρτα του γραφείου του δίπλα στον Ιερό Ναό ήταν παραβιασμένη και από μέσα είχε κάνει φτερά ο καινούριος φορητός υπολογιστής, που είχε προμηθεύσει την ενορία ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.

Οι κλέφτες είχαν ξεβιδώσει επιμελώς τον αφαλό της κλειδαριάς και είχαν κατορθώσει να την ανοίξουν, ενώ εκτός από τον υπολογιστή, έκλεψαν και μια αρμάθα κλειδιά και συνέχισαν τη δράση τους εντός του ιερού ναού.

«Σαν

κύριοι με τα κλειδιά άνοιξαν την πόρτα του ναού. Δόξα τω Θεώ όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν ούτε το παγκάρι του ναού αλλά ούτε να κλέψουν κάτι άλλο από τον ιερό χώρο», λέει στο lamiareport.gr o πατέρας Βασίλειος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι κλέφτες ενήργησαν μετά τις 02:00 τα μεσάνυχτα βοηθούμενοι και από τη βροχή που δεν επέτρεψε να υπάρχει πιο αργά κυκλοφορία και να γίνουν αντιληπτοί.

Αστυνομικοί της σήμανσης προχώρησαν σε έρευνα του χώρου, ενώ ο πάτερ ενήργησε προκειμένου να αλλάξουν όλες οι κλειδαριές, στις οποίες αντιστοιχούσαν τα κλειδιά που αφαίρεσαν οι «ποντικοί».

To άρθρο «Ποντικοί» σε εκκλησία της Φθιώτιδας - Βούτηξαν laptop που υπήρχε στο γραφείο του ιερέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα