«Πτώματα παντού, δρόμοι γεμάτοι νεκρούς» - Οδηγός ασθενοφόρου περιγράφει στο newsit.gr την αγριότητα της Χαμάς

15:28 12/10/2023 - Πηγή: NewsIt

O Αλόν Γκόλεντεμπεργκ, είναι ο οδηγός ασθενοφόρου στο Ισραηλινό ΕΚΑΒ και περιγράφει τις φρικαλεότητες που έκαναν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο Κιμπουτζ Μπεερί. Με φωνή που σπάει, ο Ισραηλινός οδηγός ασθενοφόρου προσπαθεί να στείλει μήνυμα στην διεθνή κοινότητα για την αγριότητα, με την οποία οι τρομοκράτες επιτέθηκαν σε αμάχους.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μοιάζει με Ολοκαύτωμα. Παντού πτώματα, οι δρόμοι είναι γεμάτοι νεκρούς. Πρέπει να έρθεις εδώ για να δεις, ποια είναι η πραγματική φρίκη του πολέμου.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο», δηλώνει στο newsit.gr ο οδηγός του ασθενοφόρου στο Ισραήλ.

Ο Αλόν Γκόλεντεμπεργκ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή με το πλήρωμα του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την αιματοχυσία στο Κιμπουτζ  Μπεερί.

«Στους δρόμους έχουν μείνει τα πτώματα των τρομοκρατών της Χαμάς. Υπάρχουν ακόμα νεκροί άνδρες αριστερά και δεξιά και είναι όλοι όσοι μπήκαν στο Ισραήλ για να σκοτώσουν αμάχους. Δεν ξέρω ποιος θα τους μαζέψει».

Μέσα σε όλη αυτή την φρικαλεότητα υπάρχει μια ακτίνα φωτός και ανθρωπιάς αφού υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που αναζητά σκυλιά που λόγω του πολέμου έχασαν τους ιδιοκτήτες τους.

«Υπάρχουν έξω μια ομάδα με βαν που προσπαθεί να σώσει μέσα στην κόλαση που ζούμε τα σκυλιά που έχουν χαθεί στους δρόμους και δεν έχουν φαγητό και νερό. Σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να μείνουμε άνθρωποι πάνω από όλα».

Λίγα λεπτά μετά τη φονική επίθεση των ανδρών της Χαμάς ακολούθησε και βομβιστική επίθεση με πυραύλους από την Παλαιστίνη στα εδάφη του Ισραήλ, προκαλώντας ζημιές σε κτίρια δρόμους και αυτοκίνητα.

«Οι δρόμοι στο Κιμπούτζ Μπεερί είναι γεμάτοι με καμένα αυτοκίνητα και συντρίμμια. Οι ζημιές είναι μεγάλες και ήθελαν να καταστρέψουν τα πάντα. Πρέπει όλοι να μάθουν το τι γίνεται εκεί. Πώς η Χαμάς δολοφονεί και διαλύει τα πάντα».

To άρθρο «Πτώματα παντού, δρόμοι γεμάτοι νεκρούς» - Οδηγός ασθενοφόρου περιγράφει στο newsit.gr την αγριότητα της Χαμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Παντού, – Συγκλονίζει,polemos, israil, pantou, – sygklonizei