Πέτσας στο Live News: «Η σύζυγός μου είχε δέκατα και βραχνάδα - Δεν είναι πλάκα το μένουμε σπίτι»!

23:23 13/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Μόλις λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, στην οποία ανακοίνωνε πως η σύζυγός του βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ο Στέλιος Πέτσας μίλησε στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον φονικό ιό με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε το παρών στην τηλεοπτική εκπομπή παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικογένειά του, καθώς ο “εφιάλτης” του κορονοϊού εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην χώρα μας.

Click4more: Τσιάρας στο Live News: Οδυνηρές οι συνέπειες για όσους δεν υπακούν στις

οδηγίες για τον κορονοϊό

Σήμερα, Παρασκευή 13.03.2020, ανακοινώθηκε πως τα κρούσματα είναι πλέον 190, με την κυβέρνηση να επιβάλλει νέα, αυστηρότερα μέτρα, με τα “λουκέτα” σε επιχειρήσεις να… πέφτουν σωρηδόν!

Ξεκάθαρος ο Πέτσας!

“Είναι μια χαρά στην υγεία της, είχε δέκατα, λίγο πυρετό και βραχνάδα. Γι’ αυτό μας συνέστησαν να κάνουμε το τεστ. Το κάναμε κι οι δύο, το δικό μου βγήκε αρνητικό”, τόνισε αρχικά.

“Το αναζητούμε. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αναφορά. Εικάζω πως θα είναι από το περιβάλλον των τελευταίων ημερών, ή από το σχολείο της κόρης μου”, απάντησε σχετικά με το αν υπάρχει ιχνηλάτιση για την περίπτωσή της.

“Πρέπει να προσέχουμε όλοι. Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και η σύσταση μένουμε στο σπίτι δεν είναι πλάκα. Πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά κι αυτό κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να προσέξουμε. Το τμήμα του πληθυσμού που είναι στις ευάλωτες ομάδες πρέπει να προστατευθεί”, συνέχισε ο Στέλιος Πέτσας.

“Είναι οι συνεργάτες μου στο γραφείο, έχουμε δώσει εντολές για εναλλαγή του προσωπικού και θα φροντίσουμε εξ αποστάσεως να κάνουμε την δουλειά μας”, είπε κλείνοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στο Live News

Πηγή: Live News.

To άρθρο Πέτσας στο Live News: «Η σύζυγός μου είχε δέκατα και βραχνάδα - Δεν είναι πλάκα το μένουμε σπίτι»! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα