Πέτρος Φιλιππίδης: «Ψέματα για να μπει στο χώρο» λέει η σύζυγός του για την δεύτερη καταγγέλλουσα

12:12 24/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την καταγγελία απόπειρας βιασμού το 2010 από τον σύζυγό της Πέτρο Φιλιππίδη σε νεαρή ηθοποιό, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης την προσεχή Δευτέρα (28.03.2022). 

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2010 στο θέατρο

Μουσούρη, όπου η νεαρή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του. Για την εν λόγω καταγγελία η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, στην κατάθεσή της ανέφερε: «Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου, θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σήριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός».

Και προσθέτει: «Ενώ ισχυρίζεται ότι είχε αυτόν τον συγγενικό δεσμό με τον προσωπικό δικηγόρο του μεγαλομέτοχου δε χρησιμοποίησε αυτή τη γνωριμία απευθείας για να βρει δουλειά αλλά απευθύνθηκε στον σύζυγό μου ισχυριζόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, ότι μπήκε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: «Ψέματα για να μπει στο χώρο» λέει η σύζυγός του για την δεύτερη καταγγέλλουσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα