Πάτρα: Σημεία και τέρατα σε ληστεία – Χτύπημα με λόγχη και γδύσιμο του θύματος στο υπνοδωμάτιο

09:56 18/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Άγρια ληστεία στην Πάτρα με τις κινήσεις των δραστών να προκαλούν οργή. Τα τελευταία τους λόγια πριν φύγουν από το διαμέρισμα…

Στιγμες απο κινηματογραφική ταινία δράσης έζησε τα ξημερώματα γνωστός Πατρινός. Συμφωνα με πληροφορίες  γύρω στις 05.00 τα ξημερώματα φεύγοντας απο το σπίτι για την δουλειά του, εξω απο την πορτα της πολυκατοικίας του, βρήκε τον πρώτο δράστη.

Εκείνος τον προτρεψε να μπει ξανα

στο διαμέρισμα για να κανει ανενόχλητος αυτος και οι συνεργοί του την «δουλεια» τους αλλα ο Πατρινός αμύνθηκε με αποτελέσματα οι αλλοι τρεις δράστες που βρισκόταν ηδη μεσα στην πολυκατοικία να φτάσουν και αυτοί γρηγορα στο σημείο.

Χτύπησαν με λόγχη και με γκλομπ τον Πατρινό, τον οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και τον έβαλαν να γδυθεί. Σύμφωνα με το flamis.gr, του απέσπασαν χρηματικό ποσο γύρω στα 500 ευρώ, κλειδιά, κινητο και ενα μπουφάν και έφυγαν με εντολή να μην ειδοποιήσει κανεναν αν δεν περάσουν 10 λεπτά.

Ο Πατρινός βρίσκεται στην Ασφαλεία  δίνοντας καταθεση για το περιστατικό. Οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

To άρθρο Πάτρα: Σημεία και τέρατα σε ληστεία – Χτύπημα με λόγχη και γδύσιμο του θύματος στο υπνοδωμάτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Σημεία, – Χτύπημα,patra, simeia, – chtypima