ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα για επέμβαση στο χέρι ο Περέα – «Αιχμές» των Ηπειρωτών για Κουτσοσπύρο

00:27 6/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα θα υποβληθεί ο Χουάν Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα αφού έχει υποστεί ζημιά στον τένοντα του χεριού μετά τον τραυματισμό του στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Ο Περέα θα μεταβεί όπως όλα δείχνουν στην Αθήνα, όπου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι. Ο επιθετικός του ΠΑΣ μετά από επεισόδιο που είχε με τον γενικό

αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, φέρεται να έσπασε τζάμι στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι και να κάνει ζημιά στον τένοντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του παίκτη δεν έχουν γίνει γνωστές και αναμένεται πλέον να φανεί ποιος θα είναι ο χρόνςο της απουσίας του από τα γήπεδα. 

Από εκεί και πέρα σε «αιχμηρή» ανάρτηση προς τον Χρήστο Κουτσοσπύρο προχώρησαν οι Ηπειρώτες μέσω της σελίδας τους στο Facebook, τον οποίο ευχαρίστησαν για την εκστρατεία κατά της βίας, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία από τη στιγμή που χατούκισε τον Περέα μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα για επέμβαση στο χέρι ο Περέα – «Αιχμές» των Ηπειρωτών για Κουτσοσπύρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα