ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3 LIVE: Τρομερό πλασέ από τον Ζίβκοβιτς

20:26 24/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League. Δυο αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς – Τρεις οι γηπεδούχοι.

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ κοντράρονται στους «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Super League, ψάχνοντας

την επιστροφή τους στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ (7 βαθμούς) πήρε μεγάλο ευρωπαϊκό «διπλό» -με ανατροπή- επί της Ελσίνκι για το Conference League, αλλά στη Super League έχει χάσει «έδαφος», αφού τις τελευταίες δυο αγωνιστικές έχει φέρει μια ισοπαλία (με τον Άρη) και μια ήττα στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 5 βαθμούς, προέρχεται από το 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει να κερδίσει από τη φετινή πρεμιέρα της Super League.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ έχει μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου, η οποία στις 8 Μαΐου 2022 επικράτησε με 1-0 και στις 25 Φεβρουαρίου 2023 η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας έχει επικρατήσει μόλις τις πέντε ο γηπεδούχος, με τον ΠΑΟΚ να το έχει κάνει τέσσερις φορές στην Τούμπα και τον ΠΑΣ Γιάννινα μια φορά στην πόλη της Ηπείρου.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης

VAR: Βασίλειος Φωτιάς, AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3 LIVE: Τρομερό πλασέ από τον Ζίβκοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ LIVE, Super League,pas giannina - paok LIVE, Super League