«Ο Στέφανος είναι γνήσιος, αγνός και αγαπάει την πατρίδα του» λέει η μητέρα του Κασσελάκη

19:58 24/9/2023 - Πηγή: NewsIt

«Αν βγει νικητής ο Στέφανος να αγαπάει την πατρίδα του και να προσέχει τις κακοτοπιές», δήλωσε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος διεκδικεί απόψε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Στέφανος είναι γνήσιος, αγνός και φιλόπατρις και δεν το κάνει για την προσωπική του προβολή», συμπλήρωσε η κ. Κασσελάκη.

Στην Ελλάδα έφτασε η μητέρα του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,

Στέφανου Κασσελάκη, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ

Σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, η Ευαγγελία Κασσελάκη τόνισε ότι ο γιος της «έχει τη δύναμη και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού». «Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του, όχι για την προσωπική του προβολή, για το καλό του τόπου, γιατί είναι φιλόπατρις», πρόσθεσε και κλείνοντας είπε:

«Σε περίπτωση που βγει νικητής, να αγαπάει την πατρίδα του και να πράττει το σωστό για όλο τον κόσμο αλλά και να προσέχει τις κακοτοπιές».

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ για να την υποδεχθεί, με τη μητέρα του να δηλώνει στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων πως είναι περήφανη για το παιδί της και εύχεται να είναι ο νικητής των εκλογών.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης, θα δει μαζί της τα εκλογικά αποτελέσματα.

To άρθρο «Ο Στέφανος είναι γνήσιος, αγνός και αγαπάει την πατρίδα του» λέει η μητέρα του Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Στέφανος, Κασσελάκη,o stefanos, kasselaki