ΠΑΟΚ: “Σοκ” με Ροντρίγκο – Χάνει και Μάτος

16:26 28/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ροντρίγκο Σοάρες θα χάσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην ομάδα ο Μάτος.

Σημαντικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αφού θα χάσει για περίπου 1,5 μήνα τον Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της ομάδας αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης

με τη Μπεσίκτας, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ροντρίγκο Σοάρες θα μείνει εκτός για πέντε-έξι εβδομάδες, χάνοντας έτσι τον αγώνα του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την ίδια στιγμή, ο Λέο Μάτος μετέβη στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους έπειτα από άδεια που εξασφάλισε και αναμένεται να επιστρέψει στις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτό το διάστημα ο μπακ του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ των Θεσσαλονικέων.

Τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση του…

Η σεζόν 2020-21 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και πλέον δουλεύει ενόψει της σέντρας στο πρωτάθλημα της Super League και της επόμενης ευρωπαϊκής πρόκλησης.

Η Τετάρτη (26.08) και η Πέμπτη (27.08) ήταν αφιερωμένες στην σωματική και πνευματική ξεκούραση όλων, μετά τη μάχη της Τούμπας κόντρα στους Τούρκους.

Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το πρωί της Παρασκευής (28.08) με μία δυνατή προπόνηση, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Τ’αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (28.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

To άρθρο ΠΑΟΚ: “Σοκ” με Ροντρίγκο – Χάνει και Μάτος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα