ΠΑΟΚ: Παραδοχή Φερέιρα! “Καλύτερος ο Ολυμπιακός!”

22:38 1/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού έναντι της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς όπως είπε οι “ερυθρόλευκοι” είναι καλύτεροι και πιο συνεπείς στην απόδοσή τους.

Ο Άμπελ Φερέιρα, μετά το φινάλε του αγώνα με την Ξάνθη,

όπου η ισοπαλία με 1-1, έφερε τον “δικέφαλο του Βορρά” 7 πόντους μακριά από την κορυφή, έκανε μία δήλωση που σίγουρα θα σηκώσει μεγάλη συζήτηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και συνεπής σε σχέση με την ομάδα του ενώ ομολόγησε πως ο πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος και εξήγησε πως πρέπει να υπάρξει αυτή η παραδοχή, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Άμπελ Φερέιρα

“Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο καθώς έχει πέσει η απόδοση της ομάδας. Μας λείπει η σταθερότητα και η συνέπεια στις εμφανίσει μας σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Είμαστε εμείς που φέραμε την ομάδα σε αυτή τη κατάσταση και εμείς οι ίδιοι πρέπει να την ανατρέψουμε. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά θα βελτιωθούμε, από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουμε από το ποδόσφαιρο, ξέρουμε τους παίκτες μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους”.

Για εμένα δεν έχει μεγαλώσει η ευθύνη από τον Ολυμπιακό. Οι εμφανίσεις μας δεν είναι τόσο καλές. Πρέπει να εξετάσουμε τις επιλογές των παικτών που έχουμε διαθέσιμους και να βγάλουμε την καλύτερη ενδεκάδα» ενώ αναφορικά με την φάση του πέναλτι τόνισε: «Το μοναδικό πράγμα που αλλάζει αν χάνω η κερδίζω είναι η διάθεση μου, δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Ακόμα και σε αυτή την όχι τόσο καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε το παλέψαμε. Η ομάδα έκανε 12 τελικές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να δούμε τα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός και αυτά που δεχόμαστε εμείς, εκεί είναι η διαφορά”.

Στη συνέχεια προσέθεσε: “Το ξέραμε από τη στιγμή που τον Ιανουάριο μείναμε με αυτούς τους παίκτες και έπρεπε να παίζουμε με τους καλύτερους, όπως και κάναμε, ότι πιθανόν θα είχαμε και θέματα τραυματισμών. Δυστυχώς, συνέβη σήμερα. Δεν έχουμε μία εκτίμηση, αλλά από τη στιγμή που είναι ένα μυικό πρόβλημα, είναι πολύ δύσκολο να είναι στη διάθεση μας, για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εγώ θα πω αυτό που νιώθω. Μερικές φορές μας κοστίζει πολύ να το παραδεχτούμε. Αυτή τη στιγμή, ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Δε μου αρέσει να δικαιολογούμαι, ψάχνοντας θέματα που δεν υπάρχουν, όπως ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά. Όχι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Πρέπει να έχουμε το κουράγιο να το πούμε, γιατί έτσι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε στην 1η θέση. Αλλά κι ο αντίπαλος, παίχνίδι με το παιχνίδι έχει δείξει ότι είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε προβλήματα εντός ομάδας, ενώ μπορούμε απλά να πούμε ότι αυτή τη στιγμή, τώρα, ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, πρέπει κι εμείς όλοι, να κάνουμε πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουμε μέχρι τώρα”.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Παραδοχή Φερέιρα! “Καλύτερος ο Ολυμπιακός!” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα