ΠΑΟΚ – Λαμία 1-1: Τα highlights του ημιτελικού της Τούμπας

19:20 13/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Έχοντας παρακαταθήκη το θριαμβευτικό 5-1 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων και με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία

στην Τούμπα, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-23 και σε συνδυασμό με τη νίκη του στον πρώτο αγώνα (1-5), εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο θα συμμετάσχει για 23η φορά στην ιστορία του.

Στο 24ο λεπτό μετά από σουτ του Τάισον η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σλίβκα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Στέφαν Σβάμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους “Θεσσαλονικείς”.

Στο 34′ το σουτ του Ασκόφσκι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο 40′ ο Μπράντον Τόμας έκανε την σέντρα, ο Τάισον πήρε την κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης καθώς στο 54′ ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ασκόφσκι στην αντεπίθεση και με πλασέ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

To τελικό σφύρiγμα του διαιτητή Ζαμπαλά βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες στο σκορ, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που με συνολικό σκορ 6-2 πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-23, στον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Λαμία 1-1: Τα highlights του ημιτελικού της Τούμπας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα