ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: «Η απόφαση του διαιτητή στέρησε τη συγκέντρωσή μας»

17:25 14/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Γιαννούλης σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σημειώνοντας ότι η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι, στέρησε τη συγκέντρωση στην ομάδα του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε στο PAOK TV ότι του μένει η πικρία της ήττας από έναν αντίπαλο που δεν ήταν ανώτερος, υπογραμμίζοντας ότι ο Άρης δεν “απείλησε” ουσιαστικά

την ομάδα του σε όλο το ματς.

Οι δηλώσεις του ΓιαννούληΓια το τι του μένει μετά από ένα ντέρμπι με περίεργες καταστάσεις: «Μου μένει μια πικρία γιατί, κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να δεχθούμε κάποια ιδιαίτερη πίεση και κάποιες άλλες φάσεις πέρα του γκολ. Όπως συνέβη και πέρσι έτσι και φέτος, ο Άρης χωρίς να δημιουργήσει κάτι φεύγουμε ηττημένοι από αυτό το γήπεδο». Για το τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Θα πρέπει να χειριζόμαστε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις, υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα και κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό που δεν γνωρίζουν ακόμα το τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επηρεαζόμαστε από οτιδήποτε συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι μας στέρησε την συγκέντρωσή μας και κάπως έτσι χάθηκε το παιχνίδι». Για το τι πρέπει να κάνουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ελπίζω να πήραμε όλοι το μάθημά μας και να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και όταν μπορούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια για να μην βρεθούμε σε τέτοια θέση ξανά».

To άρθρο ΠΑΟΚ – Γιαννούλης: «Η απόφαση του διαιτητή στέρησε τη συγκέντρωσή μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα