ΠΑΟΚ: Σοκ με Ουαγκέ! Επαφές με Μπαρτσελόνα μετά τα δυσάρεστα μαντάτα

16:15 14/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ επιβεβαιώθηκαν στον ΠΑΟΚ, με τις εξετάσεις του Σενεγαλέζου μπακ να δείχνουν εντελώς διαλυμένο γόνατο με ρήξη τένοντα και χιαστού.

Ο Ουαγκέ τραυματίστηκε με απίθανο τρόπο στο ντέρμπι με τον Άρη, καθώς συγκρούστηκε με το δοκάρι για να σώσει μία μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του ΠΑΟΚ. Αποχώρησε όμως από το γήπεδο σφαδάζοντας από τον πόνο και δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα.

ΠΑΟΚ:

Αγωνία για Ουαγκέ! Ο σοβαρός τραυματισμός του στο δοκάρι (video)

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έχει μάλιστα ξεκινήσει ήδη επαφές με την Μπαρτσελόνα για το θέμα, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τους Καταλανούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά πλέον αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Ιατρικό δελτίο για τον Μούσα Ουαγκέ Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς στην προσπάθειά του να προστατέψει την εστία του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά. Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα για τις λεπτομέρειες της αποκατάστασης του τραυματισμού.

Stay strong Moussa”

 

To άρθρο ΠΑΟΚ: Σοκ με Ουαγκέ! Επαφές με Μπαρτσελόνα μετά τα δυσάρεστα μαντάτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα