ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ

18:18 22/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, μια αγωνιστική μετά το 2-2 στη Λεωφόρο, με στόχο το «τρίποντο» στη Super League, που θα του δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για το ματς στην έδρα της Αμπερντίν.

«Δυνατή» δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πριν την 3η αγωνιστική των ομίλων στο Conference League. Ο «δικέφαλος του Βορρά»

υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ… έρχεται από 2-2 στην έδρα του Παναθηναϊκού και αναζητά την 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, στρέφοντας μετά την προσοχή του στο «αιώνιο» ντέρμπι του «Καραϊσκάκης».

Έχοντας για υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη (μετά το «διαζύγιο» με τον Κρις Κόλμαν), ο Ατρόμητος θέλει σε πρώτη φάση να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε μία δύσκολη έδρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει 14 βαθμούς. Βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό, στο -5 από τον Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος έχει μαζέψει μόλις 3 βαθμούς, χωρίς να έχει ακόμα νίκη στη φετινή Super League.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Κωνσταντίνος Στάικος

4ος Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης

VAR: Σπύρος Ζαμπαλάς, AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος

Η προαναγγελία της Super League

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο για 26η φορά στην ιστορία τους στην Super League/A’ Εθνική και μετρά 15 νίκες, ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει 7 φορές.

Μεταξύ τους υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες, με τελευταία αυτή του 2020-21 με το 1-1 στην Τούμπα.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα δύο τελευταία, ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου στο Περιστέρι με 1-1.

Πέντε από τις 15 νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου ήταν με 2-1, σκορ που είναι το δημοφιλέστερο για τον Δικέφαλο και ακολουθεί το 1-0 με τρεις εμφανίσεις και το 2-0 με δύο εμφανίσεις. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 5-1 και μια ακόμη με 3-1. Στις ισοπαλίες επικρατεί πλουραλισμός, με δύο να έχουν τελειώσει με 1-1, ενώ έχουν εμφανιστεί από μια φορά το 0-0 και το 2-2. Για τον Ατρόμητο οι νίκες του είναι με τέσσερα διαφορετικά σκορ, 0-1, 0-3, 1-2 και 3-4.

Πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα είναι ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος έχει σημειώσει τρία γκολ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος από τον Ατρόμητο για έξι διαδοχικά ματς στην έδρα του, στα οποία έχει σημειώσει πέντε νίκες και υπάρχει μια ισοπαλία, αυτή του 2020-21 με 1-1.

26 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 45-26

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος LIVE, Θέλει, Ευρώπη,paok – atromitos LIVE, thelei, evropi