Πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης: «Η ιστορία έχει επαναληφθεί, μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί»

23:26 1/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο “πόλεμος” μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη συνεχίζεται, με σχετικό πανό να ανεβαίνει και στην Αυστρία, στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Ραπίντ Βιέννης

και στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης εμφανίστηκε πανό με την υπογραφή της Θύρας 13 του “τριφυλλιού”, που φαίνεται να αναφέρεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, το πανό έγραφε: «Η ιστορία έχει επαναληφθεί μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί» και είναι προφανές ότι αποτελεί συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών –και μέσω πανό– για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

01.10.2023, Ultras Rapid Wien saying that the Original 21 (AEK) killed their own in the fight between BBB & Gate 13 vs Original 21 https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/tNmpVjqAL9

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) October 1, 2023

To άρθρο Πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης: «Η ιστορία έχει επαναληφθεί, μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανό, Μιχάλη Κατσούρη, Ραπίντ Βιέννης,pano, michali katsouri, rapint viennis