Γιοβάνοβιτς για Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, είναι προσβλητικό και γελοίο αυτό που είπε»

23:12 1/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός πήρε στο τέλος την ισοπαλία με 2-2 από τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε στιγμή έντασης μετά τη λήξη του αγώνα και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Λουτσέσκου τα “έχωσε” στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ, αλλά είχε έντονη συνομιλία και με τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος φάνηκε να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” ρωτήθηκε για το γεγονός στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” έχει… μανία με την ομάδα του “τριφυλλιού”.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μονο με τον Παναθηναϊκό. Άρα ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία. Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο παρά με την πραγματικότητα. Γι΄ αυτό δεν τοποθετούμε. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις.

Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος. Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ειναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν». 

To άρθρο Γιοβάνοβιτς για Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, είναι προσβλητικό και γελοίο αυτό που είπε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιοβάνοβιτς, Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ, Έχει, Παναθηναϊκό,giovanovits, loutseskou, paok, echei, panathinaiko