Παναθηναϊκός: Ο Βίνι Σόουζα είναι «στόχος» για τη θέση του αμυντικού χαφ

18:31 7/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βάλει στο… κάδρο την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Βίνι Σόουζα, για την ενίσχυσή του στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Βίνι Σόουζα αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Εσπανιόλ από τη City Group (απ’ όπου ο Παναθηναϊκός

απέκτησε πριν από λίγες μέρες και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν), μετρώντας 37 συμμετοχές στη LaLiga και στο Copa del Rey με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.

Με τη λήξη της περσινής περιόδου επέστρεψε στη βελγική Λόμελ της Β’ κατηγορίας Βελγίου, όπου τον έχει δώσει η City Group από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και τον αγόρασε απ’ τη Φλαμένγκο αντί 2,5 εκατ. ευρώ. Την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με τη Λόμελ έπαιξε σε 19 αγώνες, ενώ τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαλίν με 35 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τους επικεφαλής της City Group για την αγορά του Βίνι Σόουζα, έχοντας ανταγωνισμό από ομάδες της LaLiga (Τζιρόνα) και της Αγγλίας (Μπέρνλι). Οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε ένα καλό σημείο και συνεχίζονται, με τους «πράσινους» να έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, ως βασική επιλογή τους για το «6» δίπλα στον Ρουμπέν Πέρεθ.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Βίνι Σόουζα είναι «στόχος» για τη θέση του αμυντικού χαφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Βίνι Σόουζα,panathinaikos, vini soouza