Παναθηναϊκός: Εκτός ο Ματ Τόμας από το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

14:19 17/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Δίχως τον Ματ Τόμας θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο Νέιτ Γουόλτερς πήρε τη θέση του Αμερικανού σούτερ στο ελληνικό ρόστερ της ομάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση τις τελευταίες ώρες σχετικά με τους ξένους που θα χρησιμοποιήσει στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η απόφαση του Άντριου Άντριους

να μην αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι καλύφθηκαν τα «θέλω» του, δημιούργησε πρόβλημα με τους ξένους στο ελληνικό ρόστερ.

Ο Άντριους είναι ανενεργός, αλλά παραμένει εντός 7άδας ξένων. Έτσι, ο Ράντονιτς έπρεπε να αποφασίσει για τους υπόλοιπους έξι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επέλεξε να επαναφέρει τον Νέιτ Γουόλτερς στο ελληνικό ρόστερ, δίπλα στους Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Εκτός έμεινε ο Μάριους Γκριγκόνις (σ.σ. ήταν δεδομένο) αλλά και ο Ματ Τόμας. Ο Αμερικανός σουτέρ είχε δεχθεί μια αγκωνιά στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και έχασε προπονήσεις, με τον Ράντονιτς να κρίνει ότι ο Γούολτερς είναι πιο έτοιμος.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Εκτός ο Ματ Τόμας από το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Εκτός, Ματ Τόμας, Final 8, Κυπέλλου Ελλάδας,panathinaikos, ektos, mat tomas, Final 8, kypellou elladas