Παναθηναϊκός: Αντόνοφ και Ρόντιτς στη λίστα για τη θέση του αριστερού μπακ

16:23 2/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Τους Σέρβους Μίλαν Ρόντιτς και Νεμάνια Αντόνοφ εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τα ονόματα να κάνουν… παρέλαση για διάφορες θέσεις. Σερβικά δημοσιεύματα σήμερα (2/8) εμπλέκουν δύο παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ

στους “πράσινους”.

Ο πρώτος είναι ο 29χρονος Νεμάνια Αντόνοφ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα αν και έχει συμβόλαιο ως το 2022. Έχει αναδειχθεί από την ΟΦΚ Βελιγραδίου, έχει περάσει από Ζενίτ, Νίζνι και Κρίλια, ενώ από το 2007 παίζει στην ομάδα του Βελιγραδίου, με την οποία είχε φέτος 33 συμμετοχές και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης έχει αγωνιστεί επτά φορές με την εθνική Σερβίας, το 2018 και το 2019.

Ο δεύτερος είναι ο Μίλαν Ρόντιτς, 25 ετών, παίζει στη Μουσκρόν με την οποία δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο και φέτος είχε 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ στο Βέλγιο. Άρχισε επίσης από την ΟΦΚ Βελιγραδίου, πέρασε από την Γκρασχόπερς και την Παρτιζάν, ενώ από το 2018 παίζει στο Βέλγιο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, αλλά δεν έχει παίξει στην Ανδρών.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Αντόνοφ και Ρόντιτς στη λίστα για τη θέση του αριστερού μπακ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Αντόνοφ, Ρόντιτς,panathinaikos, antonof, rontits