Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: “Παλεύει” το ματς του Τριφύλλι!

22:16 15/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να… ρεφάρει και την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι “πράσινοι” έκαναν βήμα πίσω στην κατάταξη της Euroleague με την ήττα από τους Λιθουανούς και πλέον χρειάζονται υπερβάσεις

για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στη διοργάνωση. Μία από αυτές βρίσκεται όμως μπροστά τους, καθώς αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα τους.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης από το Newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα ολοκληρώσει τη «διαβολοβδομάδα» του στη Euroleague την Πέμπτη (17.12.2020) στο ΟΑΚΑ απέναντι στη φορμαρισμένη Άλμπα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στην Αθήνα για να παίξει κατά σειρά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχοντας κερδίσει τα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια στη Euroleague (ρεκόρ 8-5), με εξαίρεση αυτό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (74-73).

Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 41 φορές. Η Ρεάλ μετρά 25 νίκες, ενώ 16 έχει ο Παναθηναϊκός. Σε 20 ματς με γηπεδούχους τους «πράσινους» το… σκορ είναι 11-9, αλλά η «βασίλισσα» έχει κερδίσει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE: “Παλεύει” το ματς του Τριφύλλι! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα