Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πέντε αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια του ντέρμπι που πήρε αναβολή

23:00 15/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα επεισόδια που έγιναν περίπου μια ώρα πριν την προκαθορισμένη έναρξη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για το Challenge Cup στο βόλεϊ προκάλεσαν τον τραυματισμό οπαδών αλλά και αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια ώρα πριν την έναρξη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, περίπου 200 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Από τις συμπλοκές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν

5 αστυνομικοί. Ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με έναρξη στις 14:30, χωρίς την παρουσία θεατών στο ίδιο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καταγγέλλει την πλευρά της αστυνομίας, για τη βία που άσκησε και τα καπνογόνα που πέταξε. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Παναγιώτης Μαλακατές, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των «πρασίνων» που τραυματίστηκαν και ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πέντε αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια του ντέρμπι που πήρε αναβολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα