Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή των «πράσινων»

19:51 9/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους «πράσινους» να μην έχουν στην αποστολή τους τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για την αποστολή αναφέρει:
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε

την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό! #Panathinaikos #PAOFC #PAOOLY #GreekCup pic.twitter.com/3dhWCsQUuA

Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 9, 2024

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Σένκεφελντ η αποστολή των «πράσινων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Σένκεφελντ,panathinaikos – olybiakos, senkefelnt