Γιάννης Νιάρρος: Νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος

18:43 9/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Τώρα πια, δεν έχω κανένα κράτημα, λέω “ναι, είμαι εγώ”», λέει ο Γιάννης Νιάρρος.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09.01.2024) ο Γιάννης Νιάρρος.

Ο γνωστός ηθοποιός αστειεύτηκε πως ο κόσμος τον αναγνωρίζει μόνο και μόνο γιατί θεωρούν πως είναι είτε ο Ορφέας Αυγουστίδης είτε ο Πάνος Βλάχος. Και ενώ στην αρχή το… πολεμούσε, τώρα μάλλον διασκεδάζει!

«Εμένα με ξέρουν όλοι γιατί όλοι νομίζουν

ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλω να ζήσω τη ματαιοδοξία ότι όλοι ξέρουν πως είμαι ηθοποιός.

Είναι πολύ αστείο και έχει πολλή πλάκα. Τα παλιά χρόνια το αρνιόμουν κι έλεγα ότι κι εγώ ηθοποιός είμαι, αλλά τώρα πια δεν έχω κανένα κράτημα και λέω “ναι είμαι εγώ. Ευχαριστώ να είστε καλά”» είπε, αρχικά, ο Γιάννης Νιάρρος.

«Καταλαβαίνουν ότι είσαι ηθοποιός. Είχα ανέβει σε μία μηχανή και μου έλεγε ένας: “είσαι καταπληκτικός φίλε, σε αγαπάμε και είσαι θεός. Και στον Τυχαίο Θάνατο του Αναρχικού (σ.σ. παράσταση που παίζει ο Πάνος Βλάχος) θεός…

Οπότε πια δεν χαίρομαι, λέω “Γιάννη μου 9 στις 10 δεν θα είναι για εσένα”.

 

Παλιότερα που ήμουν μικρότερος έλεγα ότι έχω παίξει σε μία ταινία. Γιατί δεν με καταλαβαίνουν;» ανέφερε ο Γιάννης Νιάρρος.

To άρθρο Γιάννης Νιάρρος: Νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα