Όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνάντησε στο Μαξίμου τον Γιώργο Παπαδάκη

12:33 11/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Μια συνάντηση που ήδη συζητείται έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον υποψήφιο πλέον και με τη βούλα, ευρωβουλευτή, Γιώργο Αυτιά και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο για να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή και να βγει και η καθιερωμένη φωτογραφία ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου για να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/4/2024) στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1.

Με

το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη και ενώ οι συντελεστές της εκπομπής συνομιλούσαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

Σύμφωνα με το debater ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή”, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο”.

Γιώργος Παπαδάκης: “Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;”, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

“Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός”, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι” και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

 

To άρθρο Όταν ο Γιώργος Αυτιάς συνάντησε στο Μαξίμου τον Γιώργο Παπαδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Γιώργος Αυτιάς, Μαξίμου, Γιώργο Παπαδάκη,otan, giorgos aftias, maximou, giorgo papadaki