Οργή Μαρτίνς για τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ – “Η Ελλάδα να αρχίσει να σέβεται το ποδόσφαιρο”

14:48 28/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (30/8) και εμφανίστηκε άκρως εκνευρισμένος με την κατάσταση στο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ και τους γενικότερους χειρισμούς όσον αφορά την διεξαγωγή του τελικού. 

Δηλώσει στην κάμερα της Cosmote TV παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τον θεσμό του Κυπέλλου και του ίδιου του ποδοσφαίρου από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές Αρχές, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για ανικανότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (30/8) και απόρησε με τους γενικότερους χειρισμούς της ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας “ντροπιαστική”την κατάσταση που διαμορφώθηκε.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην Cosmote TV

“Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή τη κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές.

Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα. Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας. Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή.

Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδoσφαίρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη”.

Εν τω μεταξύ στην σημερινή (28/8) προπόνηση των “ερυθρόλευκων” εμφανίστηκε κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, όπως έγινε και στα Σπάτα χθες (27/8) στην προπόνηση της ΑΕΚ, και υπέβαλλε 4 παίκτες των Πειραιωτών σε αντιντόπινγκ κοντρολ.

To άρθρο Οργή Μαρτίνς για τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ – “Η Ελλάδα να αρχίσει να σέβεται το ποδόσφαιρο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα