Ώρα απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο – Τι θα πει στην ανακρίτρια

08:20 2/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα (02.09.2021) το μεσημέρι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του  ομαδικού βιασμού σε βάρος μιας 17χρονης κοπέλας.

Νωρίτερα το πρωί, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες που έχει προτείνει η πλευρά του Ρούμπεν Σεμέδο ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει και το ίδιο το θύμα.

Ο άσσος του Ολυμπιακού

από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του υπεραμύνεται της αθωότητας του και υποστηρίζει ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είχε υποστηρίξει την Τρίτη όταν και έλαβε την προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Τι θα υποστηρίξει

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής στην απολογία του πρόκειται να προσπαθήσει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης καταγγέλλουσας, πατώντας στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στους ισχυρισμούς της 16χρονης φίλης της η οποία βρισκόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση στην 17χρονη δε διαπιστώθηκαν στα γεννητικά όργανα ή στον πρωκτό.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θα χρησιμοποιήσει προς υπεράσπιση του και όσα φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση της η 16χρονη τόσο στους αστυνομικούς όσο και χθες (01.09.2021) ενώπιον της ανακρίτριας.

«Πιο πολύ μου έλεγε για τον 40χρονο ότι την βίασε, για τον Σεμέδο λιγότερο, αλλά έλεγε ούτε με αυτόν δεν ήθελα. Εγώ την ρώτησα αφού δεν ήθελες γιατί δεν αμύνθηκες, να χτυπήσεις και μου είπε “ήμουν μεθυσμένη τι ήθελες να κάνω;”. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι» είπε η 16χρονη.

Επιπλέον, εκτίμησε πως από τον ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε τόσο εξαναγκασμός λέγοντας ότι «και ήθελε και δεν ήθελε».

Τόσο η 17χρονη όσο και η φίλη της αλλά και η μητέρα της έχουν καταθέσει ότι η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε τους βιασμούς της από τους δυο άνδρες αφού εξομολογήθηκε τι έγινε στη μητέρα της.

Η μητέρα της μάλιστα προκειμένου να την κάνει να της πει τι είχε συμβεί, της είπε ψέματα ότι της χάκαρε το instagram.

«Με βίασαν και οι 2»

Η 17χρονη κοπέλα στην κατάθεση της στην αστυνομία περιέγραψε ότι πρώτα βιάστηκε από τον 40χρονο Νιγηριανό κατηγορούμενο και στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή. «Με ξύπνησε ο 2ος κατηγορούμενος (Νιγηριανός) και άρχισε να με ενοχλεί. “Όχι, όχι, όχι άσε με” του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμέδο και μου είπε “you wanted”» φέρεται να είπε η 17χρονη στην κατάθεσή της αναφερόμενη στο βιασμό της από τον Νιγηριανό.

Παράλληλα, κατέθεσε ότι είπε πολλές φορές «no, no, no» και στον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο καταγγέλλει πως τη βίασε αμέσως μετά. «Με πήρε ο ύπνος και μετά μπήκε στο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απ’ έξω άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα» ανέφερε.

To άρθρο Ώρα απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο – Τι θα πει στην ανακρίτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα