Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» προς τους οπαδούς και τα εισιτήρια με Μονακό που αναμένεται να εξαφανιστούν

12:44 20/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος στην Ευρώπη, μετά και το “διπλό” επί της Ρεάλ Mαδρίτης και έχει… τρελάνει τους οπαδούς του. Το πρώτο ματς της ομάδας στη Euroleague –με κόσμο στο ΣΕΦ- αναμένεται να έχει sold out.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Ρεάλ μέσα

στη Μαδρίτη με 89-87 και παρέμεινε αήττητος στη Euroleague, κάνοντας το 3/3 και ενθουσιάζοντας για μια ακόμα φορά τους οπαδούς της ομάδας.

Οι Πειραιώτες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Μαδρίτη και στήριξαν τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που είναι στο πλευρό μας στην double week!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, δημοσιεύοντας σχετικό video από το χειροκρότημα του κόσμου προς τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα έχει ένα κατάμεστο ΣΕΦ, στον αγώνα με την Μονακό του Μάικ Τζέιμς στις 27 Οκτωβρίου (5η αγωνιστική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πρώτη που ο Ολυμπιακός θα έχει δικαίωμα να ανοίξει τις πύλες του ΣΕΦ στους οπαδούς της ομάδας σε φετινό ματς της Euroleague (σ.σ. με την Ζάλγκιρις ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας).

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (17.10) και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 4.000 διαθέσιμα. Ο κόσμος της ομάδας δείχνει μεγάλη “κινητοποίηση” και δεν αποκλείεται να φέρει το sold out στο… remake τον περσινών play off.

To άρθρο Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» προς τους οπαδούς και τα εισιτήρια με Μονακό που αναμένεται να εξαφανιστούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα