Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι Έισι - «Θέλω τίτλους»

09:47 12/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Κουίνσι Έισι έφτασε το πρωί της Παρασκευής (12/11) στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μετά από ολιγοήμερη καθυστέρηση, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος αρχικά και κατόπιν επειδή καθυστέρησε η πτήση του την Πέμπτη και αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στην Κωνσταντινούπολη, ο Κουίνσι Έισι πάτησε στην Αθήνα,

δηλώνοντας εξ’ αρχής πως θέλει τίτλους και αποκαλύπτοντας πως έχει «αδερφική» σχέση με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός σέντερ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής και πλέον θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής και θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η αποστολή των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται βέβαια στην Αγία Πετρούπολη για το αποψινό ματς της Euroleague με την Ζενίτ, οπότε η πρώτη γνωριμία θα γίνει το προσεχές Σάββατο (13/11).

Ο Έισι αναμένεται να ταξιδέψει μαζί με τον Ολυμπιακό την τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Εφές, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, αφού δεν έχει αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2020.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού άσου μετά την άφιξή του

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Ήμουν αρκετό διάστημα εκτός και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, αλλά ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το μπάσκετ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους».

Για τον Ντόρσεϊ και την προσαρμογή του στην ομάδα: «Ο Ντόρσεϊ είναι αδερφός μου και θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ. Οτιδήποτε είναι καινούριο θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς, αλλά στο τέλος της μέρας μιλάμε για μπάσκετ και ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για τον κόσμου του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ανυπόμονος με τους φιλάθλους. Δίνουν πολλή ενέργεια στην ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει για τέτοιους οπαδούς και είμαι ενθουσιασμένος και θέλουν να τους δώσω διασκέδαση και νίκες».

 

 

To άρθρο Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι Έισι - «Θέλω τίτλους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αθήνα, Κουίνσι Έισι,olybiakos, athina, kouinsi eisi