Ολυμπιακός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Παλομίνο – Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ

10:54 11/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό με εμπειρία και το όνομα του Χοσέ Λουίς Παλομίνο έρχεται στο προσκήνιο. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως “έσκασε” πρόταση για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 33χρονος

Αργεντινός αμυντικός έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Αταλάντα, ωστόσο ενδέχεται να αποχωρήσει μετά από μία σεζόν με 16 συμμετοχές (έχασε μεγάλο μέρος της, λόγω τιμωρίας για υπόθεση ντόπινγκ, για την οποία εντέλει αθωώθηκε).

Την ίδια στιγμή, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Όπως αναφέρει ξένο Μέσο, το ενδιαφέρον για τον Μολδαβό μπακ μετουσιώθηκε και σε πρόταση!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportitalia.com» αποκαλύπτει πως η Ναντ είναι η ομάδα που έκανε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ. Ο γαλλικός σύλλογος, ο οποίος παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Μολδαβού ακραίου αμυντικού, φέρεται να προσφέρει 4.5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

To άρθρο Ολυμπιακός: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Παλομίνο – Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Προτάθηκε, Παλομίνο – Εξελίξεις, Ρέαμπτσιουκ,olybiakos, protathike, palomino – exelixeis, reabtsiouk