Ολυμπιακός: «Ήμαστε στην 4η θέση και με τις ρωσικές ομάδες» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

23:04 12/3/2022 - Πηγή: NewsIt

O Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ηρακλή για την Basket league τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν στην 4η θέση της βαθμολογίας της Euroleague και πριν την αποβολή των ρωσικών ομάδων.

«Είναι

φυσιολογικό. Οι αντίπαλοι κατέβηκαν με 7 άτομα και το όλο κλίμα του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικό. Ο Ηρακλής έπαιξε καλά. Χρειάστηκε να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση. Κανένα ματς δεν κερδίζεται εκ προοιμίου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή, να βρει τον δρόμο του με τα προβλήματα», επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας για το ματς του ΣΕΦ και συνέχισε αναφορικά με τη συνέχεια στην Euroleague, λέγοντας:

«Εμείς ήμασταν τέταρτοι και με και χωρίς τις ρωσικές ομάδες. Είναι κρίσιμα τα επόμενα 5 παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο Κάουνας. Φαίνεται πως οι ομάδες που δεν έχουν πίεση παίζουν καλά γιατί έχουν δυνατότητες. Οι ομάδες που δεν έχουν πίεση κερδίζουν συχνά».

To άρθρο Ολυμπιακός: «Ήμαστε στην 4η θέση και με τις ρωσικές ομάδες» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα