ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα: Με απουσίες και rotation η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»

22:46 12/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Την απόφαση να ξεκουράσει παίκτες στο αυριανό (13/3) ματς της πρεμιέρα των Play Offs της Superleague 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και της ρεβάνς με τη Γάνδη για το Conference League πήρε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου. 

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για

το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αυριανής αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ήταν «καθαρά». Ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» ακολούθησε θεραπεία και θα μείνει προληπτικά εκτός του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ανεβάζει στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Λουτσέσκου αποφάσισε επίσης να αποφορτίσει τους Ίνγκασον, Βιεϊρίνια και Αουγκούστο αφήνοντάς τους εκτός.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Ακπομ, Τσόλακ.

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα: Με απουσίες και rotation η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα