Ολυμπιακός: Επικρατέστερος ο Κορμπεράν για τη θέση του προπονητή

16:22 31/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φέρεται πως έχει καταλήξει στην αλλαγή προπονητή, με τον Κάρλος Κορμπεράν να φαντάζει φαβορί να αναλάβει τα ηνία του πάγκου των ερυθρόλευκων.

Ο αποκλεισμός σοκ και η εμφάνιση του Ολυμπιακού

απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, φαίνεται πως δρομολογούν άμεσες εξελίξεις στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως όλα δείχνουν μετράει ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει καταλήξει στον Ισπανό προπονητή Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 39χρονος προπονητής φέρεται να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, με τις δυο πλευρές να έχουν έρθει σε επικοινωνία και την συμφωνία να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Την περσινή σεζόν ο Κορμπεράν είχε αναλάβει τη Χάντερσφιλντ, φτάνοντας μια ανάσα από την Premier League, με την Νότιγχαμ Φόρεστ τελικά να είναι αυτή που κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου.

Η περσινή πορεία της ομάδας του, παρόλο το μικρό μπάτζετ που διέθετε, το νεαρό της ηλικίας αλλά και οι φιλοδοξίες του, φαίνεται πως είναι τα στοιχεία που προκρίνουν τη λύση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος έχει διατελέσει και βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λίντς.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

To άρθρο Ολυμπιακός: Επικρατέστερος ο Κορμπεράν για τη θέση του προπονητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα