Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Στο «ρελαντί» στα προημιτελικά οι Πειραιώτες με 2/2 (video)

19:09 3/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 του Παναιτωλικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με τη νίκη (3-0) στο Αγρίνιο προ δύο εβδομάδων, προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και με τη… βούλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός,

ο οποίος «ντούμπλαρε» τις νίκες του επί του Παναιτωλικού και με συνολικό σκορ 6-0 (μετά και το 3-0 στο Αγρίνιο) συνεχίζει στη διοργάνωση. Δύο γκολ από Μασούρα (9′) και Κάιπερς (30′) στο πρώτο μέρος διαμόρφωσαν το 2-0, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με εκτεταμένο rotation και ανόρεχτες και ο Ανδρούτσος στο 81′ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Το ματς

Μόλις στο 7′ ο Ολυμπιακός «προειδοποίησε» τον Παναιτωλικό ότι έχει μπει στο ματς με στόχο να πετύχει από νωρίς ένα γκολ, αφού ο Μασούρας βρήκε όμορφα τον Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής, αλλά η κεφαλιά του Σέρβου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 9′ όμως ο δημιουργός της πρώτη φάσης έγινε εκτελεστής και έσπρωξε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Μελισσά, μετά από σέντρα του Χασάν στο πρώτο δοκάρι, για το 1-0.

Στο 17ο λεπτό μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο γκολ, μετά αφού ο Χασάν έστρωσε όμορφα τη μπάλα στον Εμβιλά, ο οποίος σούταρε με δύναμη, αναγκάζοντας σε δύσκολη επέμβαση τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν σε σταθερό τέμπο, χωρίς να σφυροκοπούν τους Αγρινιώτες, οι οποίοι ωστόσο δυσκολεύονταν να κρατήσουν τη μπάλα και να δημιουργήσουν κάτι καλό. Κάπως έτσι… αθόρυβα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0 στο 30′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα, ο Κάιπερς πετάχτηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας στέλνοντας με κεφαλιά, για δεύτερη φορά, την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, πέρα από ένα σουτ του Ντάλσιο στο 41′, που πέρασε άουτ και ήταν μόλις η δεύτερη τελική προσπάθεια του Παναιτωλικού στο ματς. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό πως αποτελούσε αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, με καμία αξιόλογη φάση να μην καταγράφεται στα πρώτα 15 λεπτά. Στο 63′ ένα δυνατό σουτ του Ντρέγκερ, μετά από προώθησή του στα δεξιά, ανάγκασε τον Μελισσά σε ακόμα μία επέμβαση. Χωρίς να «ιδρώσουν» ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά σε ένα τρίτο τέρμα, με τον Ανδρούτσο στο 81′ να σκοράρει μετά από 4 ολόκληρα χρόνια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ολοκληρώνοντας με ιδανική κεφαλιά το γύρισμα του Κάιπερς για το τελικό 3-0 και την επισφράγιση μιας εύκολης πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72’ Μπουχαλάκης), Μπα (62’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας (83’ Τσέλιος), Χασάν (61’ Βαλμπουενά), Κάιπερς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (88’ Σκιαδάς), Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Ντουάρτε (63’ Τσιγγάρας), Γιάκολις, Βέργος (64’ Αζάντι).

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Στο «ρελαντί» στα προημιτελικά οι Πειραιώτες με 2/2 (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα