Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Τελευταία λεπτά στο ματς

20:53 19/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την φορμαρισμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ (11η αγωνιστική) και θέλει να πανηγυρίσει την έβδομη φετινή του νίκη στην Euroleague και να κρατήσει «αλώβητο» το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει το καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο στο ματς με την Αναντολού Εφές

και να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από δυο σερί ήττες (είχε χάσει και στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ) και αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 6-4 (όλα τα καλά της αποτελέσματα, στον Πειραιά).

Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στην Ελλάδα με 7-3 νίκες. Οι Ισραηλινοί μετρούν έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς στη διοργάνωση, κάτι που δείχνει πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Αυτή είναι η 34η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 17 νίκες, έναντι 16 των “ερυθρόλευκων”. Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός έχει δέκα νίκες σε 16 αναμετρήσεων δυο ομάδων.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

To άρθρο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Τελευταία λεπτά στο ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα