Οικονόμου για πανδημία: Δεν εξετάζουμε επαναφορά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας

13:40 20/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Κανένα μέτρο δεν εξετάζει η κυβέρνηση όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας μετά την αύξηση των κρουσμάτων είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως είπε: δεν υπάρχει καμία σκέψη για επαναφορά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας και απηύθυνε έκκληση σε όσους αισθάνονται ευάλωτοι να πάρουν μέτρα όπως η μάσκα. 

«Δεν είναι δουλειά μας να ερμηνεύουμε τον Ερντογάν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσον αφορά στην αλλαγή τακτικής του Τούρκου προέδρου στοχεύοντας στο μεταναστευτικό. «Οποιαδήποτε κατασκευή δεν μπορεί

να σταθεί απέναντι στην πραγματικότητα των διεθνών συνθηκών και την συνδρομή που είναι ουσιαστική από την χώρα μας στην διαχείριση του μεταναστευτικού και των ροών στα νησιά και στον Έβρο», τόνισε.

Όσον αφορά στις γαλλικές εκλογές και το αποτέλεσμά τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Η ενίσχυση της Ακροδεξιάς είναι μια εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Βλέπουμε που οδηγεί ο λαϊκισμός και που πρέπει να εστιάσουμε με την πολιτική μας όλοι στην Ευρώπη από το νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Ειδικά στα μεσαία στρώματα που πιέζονται από τις ανατιμήσεις».

Κάνοντας αναγωγή στην Ελλάδα ο κ. Οικονόμου είπε ότι «Ελπίζουμε σε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση στην Γαλλία. Εμείς, συνεχίζουμε να προσπαθούμε να απαντάμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με ειλικρίνεια και πλήρη ενσυναίσθηση και ταυτόχρονα αναδεικνύουμε πόσο δύσκολο είναι σε αυτό το περιβάλλον να έχεις μια σταθερή κυβέρνηση που να γνωρίζει τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας».

Δείτε την ενημέρωση 

To άρθρο Οικονόμου για πανδημία: Δεν εξετάζουμε επαναφορά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα