«Οι τρομοκράτες της Χαμάς πόζαραν με τα όπλα τους στο Facebook πάνω από την νεκρή γιαγιά μου»

16:32 12/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η 20χρονη κοπέλα που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη με την ιστορία της από τον πόλεμο στο Ισραήλ, μίλησε στο TLIVE, για τους τρομοκράτες της Χαμάς που πόσταραν την νεκρή γιαγιά της στο Facebook και συγκεκριμένα στο προφίλ της ίδιας της ηλικιωμένης γυναίκας!

«Το Σάββατο ξύπνησα με την οικογένειά μου, από τις σειρήνες. Επικοινώνησα με την γιαγιά για να επιβεβαιώσω ότι πήγε στο καταφύγιο. Όταν βγήκαμε από το καταφύγιο, η θεία μου τηλεφώνησε στην μαμά μου, φωνάζοντας: Ανοίξτε το

Facebook!».

Η 20χρονη, ανοίγοντας το facebook από το δικό της κινητό αντίκρισε τον τρόμο. «Στον τοίχο της γιαγιά μου ήταν εικόνες της δολοφονίας της και ήταν χειρότερα από όποια ταινία τρόμου έχω δει. Ο τρομοκράτης τραβούσε την γιαγιά μου να είναι στο πάτωμα νεκρή και μία λίμνη από αίμα»!

«Από πάνω της ήταν οι τρομοκράτες της Χαμάς με τα όπλα τους. Φαίνονται και εκείνοι στο βίντεο που τράβηξαν» περιέγραψε σοκαρισμένο ακόμα το κορίτσι, στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν έχω πια δάκρυα… Το μόνο που ζητάω να ενώσετε όλοι τις δυνάμεις σας και οι αιχμάλωτοι της Χαμάς να επιστρέψουν στο σπίτι τους» είπε.

 

 

To άρθρο «Οι τρομοκράτες της Χαμάς πόζαραν με τα όπλα τους στο Facebook πάνω από την νεκρή γιαγιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμάς, Facebook,chamas, Facebook