«Οι θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Μάρκος Χατζησάββας - Το άγνωστο συγκινητικό περιστατικό στην Κρήτη

20:12 22/9/2023 - Πηγή: NewsIt

«Οι θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Χατζησάββας, ο οποίος «άνοιξε τα χαρτιά του» λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κουμουνδούρου, στις οποίες είναι υποψήφια και η Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μάρκος Χατζησάββας

είπε πως το μεγάλο τους όπλο είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κάνει τη δουλειά του κάθε συνεργάτη του πιο εύκολη ενώ αναφέρθηκε και στις θέσεις του, οι οποίες είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι θέσεις του κ. Κασσελάκη και οι θέσεις της κ. Αχτσιόγλου είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν οι υποψήφιοι εμπλουτίσουν τις θέσεις αυτές θα ήταν ευχής έργον. Εδώ έχουμε μία εκλογική διαδικασία για τη θέση του προέδρου και ο πρόεδρος εκφράσει τις θέσεις του κόμματος. Στις εκλογές που μας πέρασαν κρίθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν κρίθηκαν μόνο αυτά αλλά και τα πρόσωπα και ο τρόπος που της εξέφρασαν», είπε αρχικά ο κ. Χατζησάββας.

«Ο κ. Κασσελάκης μιλά με τον κόσμο και δημιουργεί αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κοινωνία αυτό έχει ανάγκη. Φτάσαμε σε ένα σημείο που το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη λειτουργεί καταστροφικά, τρένα συγκρούονται, κόσμος πνίγεται και καίγεται και το επιτελικό κράτος στέλνει μηνύματα του 112. Φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο που η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να μιλήσει για το αύριο», συμπλήρωσε ο κ. Χατζησάββας.

Σχετικά με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Χατζησάββας απάντησε πως αυτό που είπε ο κ. Χαρίτσης του φαίνεται «ελαφρύ» καθώς δε θα έπρεπε να αναφέρεται έτσι.

«Δεν υπάρχει καμία ελαφρότητα και εγώ είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν είμαι χτεσινός στα πράγματα αλλά είμαι από το 1990 σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Σας καλώ να θυμηθείτε τι λέγανε για τον Αλέξη Τσίπρα όταν ήρθε στο χώρο. Δεν μπορεί να είναι ίδιοι με τον Τσίπρα αλλά ο κ. Κασσελάκης φέρνει την ίδια ελπίδα με εκείνον.

Το βλέπουμε όπου πάμε αυτό και η νεολαία κρέμεται από τα χείλη του. Δεν έχει σχέση με τον κόσμο μέσω κομματικών οργάνων αλλά κάθε μέρα είμαστε στις πόρτες του κόσμου», επισήμανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη.

Το άγνωστο συγκινητικό περιστατικό στην Κρήτη

Στο ερώτημα αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τις γνώσεις που χρειάζεται, ο κ. Χατζησάββας επιβεβαίωσε ότι πράγματι τις έχει και τον χαρακτήρισε ως μια εξαιρετική υποψηφιότητα.

«Να θυμίσω πως στον ΣΥΡΙΖΑ κανένας από αυτούς που ήταν ηγέτες αλλά και τους τωρινούς υποψηφίους δεν παρέκκλινε στα εθνικά θέματα από τη θέση που έχει το κόμμα και με αυτήν που κυβέρνησε. Όταν θα χρειαστεί να μιλήσει στο εξωτερικό θα μιλήσει στα αγγλικά οπότε να ηρεμήσουμε.

Στα αγγλικά δεν θα έλεγε ποτέ κρατίδιο. Εγώ ξέρω καλά πως αυτός που ανησυχεί από αυτήν τη ιστορία είναι ο κ. Μητσοτάκης. Από την τριβή μου με τον κ. Κασσελάκη μπορώ να πω πως είναι δίκαιος, ακούει και εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Γνωριστήκαμε στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα το ξεχάσω.

Ήταν στα Σφακιά, βράδυ και εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε μαυροντυμένους Κρητικούς και τους λέει πως εδώ είναι η πατρίδα μου και είπε πως αποφάσισε να έρθει να βοηθήσει τη χώρα του και σηκώθηκαν όλοι να τον αγκαλιάσουν. Για εμένα αυτό είναι αξέχαστο».

To άρθρο «Οι θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Μάρκος Χατζησάββας - Το άγνωστο συγκινητικό περιστατικό στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα