Οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία (pics)

19:56 14/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Μέλη της Εθνικής Ελλάδας, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, συμμετείχαν σε αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη.

Το καλό παράδειγμα έδωσαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές και Φάνης Κατεργιαννάκης, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα (14/4) στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ και συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία.

Οι πρωταθλητές

Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004, έστειλαν με αυτόν τον τρόπο το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην ανάρτηση εξάλλου των “Greek Legends 2004” στα social media, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες μας, και σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, τα μέλη της ομάδας μας Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας, Φάνης Κατεργιαννάκης και Παντελής Καφες, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο αιμοληψίας που έχει οργανωθεί στην Διεθνή Έκθεση (περίπτερο 11), δίνοντας αίμα με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνες που θέτουν οι ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας που την επανδρώνουν.

Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους. Προέχει να #menoumespiti, να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Αν πρέπει να βγούμε από το σπίτι, το κάνουμε μόνο για σοβαρό λόγο, για τις σημαντικές και απαραίτητες κινήσεις.
Μία από αυτές είναι και η αιμοδοσία. Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα που αυτή η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη.

Η διαδικασία της αιμοληψίας είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής.Η Αίθουσα Αιμοληψιών Θεσσαλονίκης βρίσκεται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης, στο περίπτερο 11 και λειτουργεί καθημερινά 09:00-14:00 και 15.00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας, την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης καθώς και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας.

 

To άρθρο Οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία (pics) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα