Γιάννης Σκαραγκάς: Στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” με συγκινούν οι συνεργάτες μου

22:15 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

«Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κάνουμε τίποτα άλλο» παραδέχθηκε ο Γιάννης Σκαραγκάς.

Για την επιτυχία της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” στην ΕΡΤ και την πρόσφατη βράβευση αυτής στη Σεούλ κλήθηκε να μιλήσει ο Γιάννης Σκαραγκάς το απόγευμα της Τετάρτης (27.09.2023), όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4.

«Με συγκινούν οι συνεργάτες μου. Με τον Αλέκο Κυράνη, τον Νίκο Γκάλη, την Άννα Λεμπέση κάνουμε ακροβατικά για να γίνει αυτή η σειρά. Ακροβατικά κυριολεκτικά.

Και

έχουν πάντοτε το χαμόγελο που προσπαθώ να έχω και εγώ όσο κι αν σε πληγώσει κάποιος, όσο κι αν σε προσβάλλει κάτι, όσο κι αν σε αποκαρδιώσει, το μόνο που λέγαμε και λένε είναι: “εμείς θα κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας”» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής σεναριογράφος.

«Αυτή ήταν η απάντηση μας. Είναι μια πολύ δύσκολη παραγωγή. Οι απαιτήσεις για το αποτέλεσμα αυτό. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κάνουμε τίποτα άλλο. Κάνουμε μόνο αυτό και το κάνουμε με πολύ πίστη και επινοούμε συνέχεια λύσεις».

 

«Πέρα από την τεράστια επιτυχία, είναι μια βαθιά ιδιωτική ανακούφιση αυτό. Ότι δηλαδή εχει νόημα αυτό που περάσαμε και που περνάμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Σκαραγκάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

To άρθρο Γιάννης Σκαραγκάς: Στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” με συγκινούν οι συνεργάτες μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Σκαραγκάς, “Κάνε,giannis skaragkas, “kane