Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται φορτωμένες μέλι!

11:55 2/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα έχουμε πει… οπότε μην ξαναλέμε τα αυτονόητα! Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη της περυσινής σεζόν και γλύκανε τους τηλεθεατές αλλά και τον ΑΝΤ1 βεβαίως βεβαίως που εισέπραξε… πολύ γλυκές τηλεθεάσεις.

Σίγουρα λοιπόν δεν είναι τυχαίο που στο σταθμό του Αμαρουσίου αποφάσισαν να ποντάρουν ακόμα περισσότερο σε αυτήν για να… γλυκάνουν ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές. Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr ο πρώτος κύκλος της

σειράς που ήταν να ολοκληρωθεί πέρυσι ήταν 150 επεισοδίων, προγραμματισμός όμως που άλλαξε λόγω της διακοπής των γυρισμάτων από την πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο η ιστορία… ή μάλλον όλες οι ιστορίες των κατοίκων του Διαφανίου θα ολοκληρωθούν φέτος, με το τέλος της σεζόν και… έτσι όπως πρέπει. Μπορεί λοιπόν πέρυσι να στερηθήκαμε αρκετό καιρό το… πέταγμά τους στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά φέτος οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται φορτωμένες μέλι!

Έτσι λοιπόν η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινά πλέον στις 10 το βράδυ αλλά θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή την ίδια ώρα, παραδίδοντας το πρόγραμμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάπου στις 11:30, για να κάνει το «2Night Show» του.

Καθημερινά λοιπόν και για περισσότερο από μία ώρα οι ήρωες που έχουν δημιουργήσει οι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης σκοπεύουν να κρατούν την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές, ενσαρκωμένοι από πολλούς και καλούς ηθοποιούς, μέσα από τη σκηνοθετική επιμέλεια του Λευτέρη Χαρίτου.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι έχουν κυκλοφορήσει πολλά… σπόιλερ με κάποια από αυτά να είναι αληθινά αλλά τα περισσότερα να μην έχουν καμία σχέση με τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με το σενάριο θα υπάρξουν φοβερές ανατροπές… για πολλούς από τους ήρωες, οπότε δικαιολογημένα εκτιμάται ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν να… τσιμπάνε ευχάριστα τους τηλεθεατές αλλά και να τους χαρίζουν πολύ γλυκό και ευχάριστο τηλεοπτικό αποτέλεσμα…!

To άρθρο Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται φορτωμένες μέλι! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα